Onderhoud en herstellen van uw ketel

Waarom een goed onderhoud zo belangrijk is?
Wist u dat door het onderhouden van uw ketel u tot 5% brandstof kan besparen en zo denkt u ook aan het milieu. Waarom het milieu? Ja, inderdaad: De broeikasgassen worden door een goed onderhoud ook beperkt.

Een goed onderhoud leidt ook tot een langere levensduur van uw toestel.
Stel u daarom tijdig in contact met onze firma voor het maken van een afspraak. De ideale periode voor het onderhoud van uw toestel is vanaf april tem september. Zo kunnen wij onze klanten in nood in de winterperiode sneller van dienst zijn.
Zijn deze maanden zo snel voorbijgegaan en bent u vergeten te bellen. Geen nood! Wij zullen u alsnog helpen.

Uiteraard zijn er ook de wettelijke verplichtingen!
In Vlaanderen dient uw ketel elke twee jaar onderhouden te worden. Hiertoe zal een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest uitgeschreven worden door onze erkende technici gasvormige brandstof. waarop de verschillende resultaten van de metingen zullen worden genoteerd. Wat wordt er zoal gemeten? Keteltemperatuur, gasdruk, zuurstof, koolstofdioxide, rookgastemperatuur, verbrandingsrendement enz….

Is dit allemaal in orde dan is uw ketel klaar voor gebruik voor een volgende periode van 2 jaar.

Zie website Departement Leefmilieu, Natuur en Energie :
https://www.lne.be/campagnes/veilig-verwarmen/veilig-verwarmen/meer-informatie/folder-2015-lne-web.pdf

Herstellingen

Af en toe loopt het wel eens mis met uw toestel en is een onderhoud van uw toestel niet voldoende om uw toestel aan de gang te krijgen.

Herstellingen alle merken
Met de juiste vervangingsstukken van al onze bekendste merken Vaillant, Junkers, Bulex, Ariston, Daalderop, Wellstraler, Dru, Viessmann, De Dietrich en alle andere merken komt dit zeker op korte termijn in orde.

Bel ons: 03 324 52 30

Tarieven

Tarief onderhoud gastoestellen 2020

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Onderhoud en herstellingen van uw ketels in Antwerpen