top of page

Wij bieden u complete service in regio Antwerpen 

Af en toe loopt het wel eens mis met uw boiler of er is een onderhoud aan uw cv ketel nodig. Wij bieden u complete service rond onderhoud en herstelling van cv ketels, boilers, gaskachels en aanverwante rand- apparatuur. Met de juiste vervangingsstukken van de merken Vaillant, Junkers, Ariston, Daalderop, Wellstraler, Dru, en alle andere merken bent u verzekerd van jarenlang en zorgeloos gebruik van uw verwarmingsinstallatie. Vanuit Deurne servicen wij alle gemeentes zoals Antwerpen, Brecht, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven, etc.

Onderhoud van uw verwarmingstoestel

Waarom is goed onderhoud van uw cv ketel zo belangrijk? Wist u dat door het onderhouden van uw ketel u tot 5% brandstof kan besparen en zo denkt u ook aan het milieu. Waarom het milieu? Ja, inderdaad: De broeikasgassen worden door een goed onderhoud ook beperkt. Goed onderhoud zorgt voor langere levensduur.

Onderhoud is wettelijk verplicht

In Vlaanderen dient uw cv ketel elke twee jaar onderhouden te worden. Hiertoe zal een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest uitgeschreven worden door onze erkende technici gasvormige brandstof. waarop de verschillende resultaten van de metingen zullen worden genoteerd. Meer informatie vind u in de folder Departement Leefmilieu, Natuur en Energie
 

De ideale periode voor het onderhoud van uw toestel is vanaf april tem september. Stel u tijdig in contact voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij onze klanten in nood in de winterperiode sneller van dienst zijn. Zijn deze maanden zo snel voorbijgegaan en bent u vergeten te bellen. Geen nood! Wij zullen u alsnog helpen.

Heldere prijzen voor onderhoud

Wij zijn graag transparant over onze prijzen van onderhoud aan uw cv ketel, boiler en gaskachel. Bekijk onze tarieven in onderstaand overzicht.

Herstellingen van alle merken verwarmingstoestellen

Omnibouw laat u nooit in de kou staan met grondig onderhoud, en de snelle herstelling van uw verwarmingstoestel. Is uw apparaat defect? Dan krijgen wij uw toestel vlot weer aan de praat. Met de juiste vervangingsstukken van al onze bekendste merken Vaillant, Junkers, Ariston, Daalderop, Wellstraler, Dru, en alle andere merken komt dit zeker op korte termijn in orde. U kunt ons voor urgente problemen bereiken op het telefoonnummer 03 324 52 30

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Onderhoud en herstellingen van uw ketels in Antwerpen

bottom of page