top of page
bosch
junkers

Service van Bosch-Junkers toestellen in regio Antwerpen

Goed onderhoud van de Bosch-Junkers condensatieketel in uw woning in regio Antwerpen is zeer belangrijk. Laat u uw Bosch-Junkers-installatie niet of nauwelijks onderhouden? Dan kan dat de levensduur van uw apparaat verkorten. Ook stijgt de kans op een storing, komt de veiligheid in huis misschien wel in gevaar en stijgen de kosten die u betaalt voor stoken. Al dit soort zaken kunt u voorkomen door uw Bosch-Junkers installatie regelmatig te laten controleren, reinigen en herstellen door een erkend Installateur.

Uw Erkend Bosch Junkers Installateur

Bij Omnibouw vertrouwen we enkel op merken die we volledig kunnen vertrouwen. Merken die hun deugdelijkheid, stevigheid en duurzaamheid bewezen hebben doorheen de jaren. Voor meer dan 121 jaar was Junkers - later ook onder de naam Junkers Bosch - de betrouwbare waarde op vlak van verwarmingstechnologie. Vanaf 2018 verandert de naam Junkers Bosch officieel in Bosch. Daarmee wordt de jarenlange ervaring van Junkers nog duidelijker gekoppeld aan de innovatieve knowhow van Bosch. Als ervaren installateurs van Bosch-Junkers-verwarmingsketels, kennen we het volledige gamma van deze producent tot in de puntjes. Wij hebben bovendien de meest courante wisselstukken bijna steeds in huis, waardoor wij een herstelling vaak binnen korte tijd kunnen uitvoeren. Omnibouw beschikt over de geschikte certificaten om het onderhoud van al uw Bosch-Junkers ketels en boilers gegarandeerd tot een goed einde te brengen. Zo bent u er zeker van dat u bij een defect snel en correct door onze professionals geholpen wordt.

Bosch Junkers Cerastar gaswandketel

Tweejaarlijks onderhoud verplicht voor Bosch-Junkers ketels

Zoals bij alle verwarmingstoestellen op gas, is ook voor Bosch-Junkers ketels een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Om de uitstoot van schadelijke stoffen te voorkomen én het rendement van uw centrale verwarming hoog te houden, is het noodzakelijk om uw Bosch-Junkers ketel regelmatig te laten onderhouden. Er is nog een andere reden: de veiligheid. Om zekerheid te houden over de veiligheid van de condensatieketel van je woning in Antwerpen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Het onderhoud aan je condensatieketel laat je over aan Omnibouw, uw erkend Bosch-Junkers installateur in de regio Antwerpen. Bij deze ervaren cv-technici is het onderhoud van uw cv ketel in goede handen!

Heldere prijzen voor onderhoud

Wij zijn graag transparant over onze prijzen van onderhoud aan uw cv ketel, boiler en gaskachel. Bekijk onze tarieven in onderstaand overzicht.

Wilt u uw Bosch-Junkers cv-installatie laten reinigen, onderhouden en/of herstellen door Omnibouw? Voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Vaillant boiler kan u hem steeds treffen in Antwerpen, Brecht, Deurne, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en natuurlijk Zoersel. Wilt u een afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in. 

PRIJZEN VANAF 15 april 2020 - ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN (prijzen zijn ter vervanging van een ander gelijkaardig toestel in Deurne en omgeving)

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Junkers ketels geplaatst door Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

bottom of page