top of page

Uw Installateur van centrale verwarming
in Antwerpen

Niets beter dan thuiskomen in een lekker warm huis na een ijskoude winterdag. Kies voor een centrale verwarming van kwaliteit zodat het niet uren duurt voordat uw huis opgewarmd is en u niet constant wordt geconfronteerd met verwarmingsproblemen. 

 

Omnibouw is dé Antwerpse specialist in het installeren, herstellen en onderhouden van centrale verwarming. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller kan u rekenen op resultaat. Vanuit Deurne servicen wij alle gemeentes zoals Antwerpen, Brecht, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven, etc.

De beste gaskachels bij ons in Antwerpen

Een gaskachel kopen, een slimme investering? Jazeker! Laat ons even de voordelen van een gaskachel toelichten: 

- Een gaskachel heeft weinig onderhoud nodig en hoeft maar eenmaal per jaar gekuist te worden. 

- Het stoot een pak minder schadelijke stofdeeltjes uit dan een houtkachel. - Het is makkelijk te gebruiken en verbruikt niet veel. 

 

Een slechte gaskachel kopen met laag rendement kan u zuur opbreken want deze zal u veel geld kosten op lange termijn. Om u te vrijwaren van een mogelijke miskoop werken wij alleen met gaskachels van grote merken zoals Dru, Godin, Faber, WellStraler, … Contacteer ons vandaag nog voor een offerte!

Een ruime selectie boilers voor u in Antwerpen

Is uw boiler versleten en wilt u een nieuwe aanschaffen? Wij plaatsen elektrische boilers die aan al uw wensen voldoen. We kiezen ervoor om enkel duurzame boilers te leveren met een hoog rendement. Dan hebben we het over elektrische boilers van Daalderop, Ariston, en meer. 

 

Zo kan u er zeker van zijn dat u altijd voldoende warm water heeft om u op te frissen of de afwas te doen. Omnibouw laat u nooit in de kou staan met grondig onderhoud, en de snelle herstelling van uw toestel. Is uw apparaat defect? Dan krijgen wij uw toestel vlot weer aan de praat – met de juiste wisselstukken.

Altijd een ruim aanbod verwarmingstoestellen bij ons in Antwerpen

Wij verkopen diverse soorten verwarmingstoestellen. Zo heeft u een ruime keuze en kan u het juiste toestel kiezen dat het best bij uw noden past. Wij verzorgen onder meer centrale verwarming, gaskachels, condensatieketels, gaswandketels en gasketels. 

 

Wij plaatsen enkel gasketels van topmerken zoals Vaillant, Daalderop, Junkers, en meer. Omnibouw garandeert u een heldere prijsberekening – binnen de week na ons werfbezoek. Bovendien zijn onze prijzen messcherp door de razendsnelle en efficiënte service. Vergelijk zelf.

Logo Vaillant

Uw Vaillant installateur

Logo Junkers

Uw Junkers installateur

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

installatie van gasketels en boilers door Omnibouw Antwerpen

bottom of page