top of page

Thermostaten voor energiezuinig comfort

Niet alleen een goede cv-ketel of warmtepomp is belangrijk voor de verwarming van uw woning, ook de thermostaat speelt hierbij een essentiële rol! Benieuwd welke thermostaat het beste past bij uw wensen en verwarmingssysteem? Wij helpen u graag bij uw keuze..

Thermostaat van uw verwarming vervangen? 

U wenst een nieuwe kamerthermostaat maar bent niet handig genoeg om hem zelf te installeren? Wij verzorgen voor u het installeren en het optimaal afstellen van uw thermostaat. Een thermostaat bepaalt de temperatuur in de ruimte waar hij staat. Bij oude systemen zijn de andere ruimtes vaak nog uitgerust met thermostatische kranen. De temperatuur per ruimte kunt u niet instellen. Tegenwoordig zijn er intelligentere thermostaten, die beter inspelen op uw wensen en ook nog eens meer energie besparen. Wenst u nog een stap verder te gaan, kies dan voor zoneregelingen die je binnenklimaat lokaal per lokaal regelen. Ieder lokaal heeft dan een andere dagprogrammering. Zo bespaart u tot 10% op uw stookkosten.

Slimme thermostaten voor meer comfort

Een slimme thermostaat kom je in steeds meer woningen tegen. Met slimme thermostaten kan elke ruimte apart worden verwarmd. Zonder de hele woning op te warmen, enkel daar waar het nodig is op dat moment. Een slimme thermostaat kan zelf regelen hoe de woning verwarmd wordt. Zo houdt de thermostaat bijvoorbeeld het energieverbruik bij tijdens het opwarmen van de woning. Wanneer het mogelijk is om efficiënter de gewenste temperatuur te bereiken, dan zorgt de slimme thermostaat hiervoor. Zo verbruikt u bijvoorbeeld minder energie wanneer een kamer geleidelijk aan wordt verwarmd. Wilt u ook bediening op afstand of via Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa de temperatuur van uw woning kunnen regelen? Dan raden wij online slimme thermostaten aan. Sommige van deze thermostaten kunnen ook gebruik maken van de domotica in uw huis.

Uw thermostaten specialist in regio Antwerpen

Binnen het aanbod van Omnibouw in Deurne, Antwerpen vindt u diverse soorten thermostaten. Van een traditionele klokthermostaat tot slimme online thermostaten. Met thermostaten van o.a. Vaillant, Junkers, Ariston, Daalderop, Wellstraler, Dru, etc. heeft u altijd de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij werken met vaste tarieven inclusief alle materialen, uurloon en verplaatsing. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. We vertellen u graag meer en voor de installatie en het instellen van uw nieuwe thermostaat komt onze installateur met plezier bij u langs in regio Antwerpen. Ziet u zo'n geheel gedigitaliseerd thermostaatsysteem ook wel zitten? Contacteer ons voor meer info!

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Gaswandketels laten plaatsen door Omnibouw Warmwater- en Verwarmingsservice

bottom of page