top of page

Uw erkend loodgieter in Deurne, Antwerpen

Op zoek naar een loodgieter in Deurne of omgeving Antwerpen voor een sanitair probleem of een probleem aan uw verwarmingsinstallatie? Omnibouw is uw erkende installateur. Geen warm water meer? Wij voeren, indien gewenst, met spoed reparaties uit. Bent u op zoek naar een loodgieter die u eerlijk en betrouwbaar advies geeft, dan bent u bij Omnibouw aan het juiste adres.

Uw loodgieter voor centrale verwarming

U kan op ons rekenen voor het installeren, onderhouden en herstellen van uw centrale verwarming in Deurne en omgeving van Antwerpen. Ook zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming en energiezuinige maatregelen kennen geen geheimen voor ons. Als vakkundig loodgieter & installateur staan wij ook in voor het plaatsen van cv-ketels, radiatoren, boilers, etc. Moeten de leidingen aangepast worden? Wij geven u met plezier de nodige informatie. Het is raadzaam om de cv-ketel na te laten kijken op slijtage aan onderdelen. Wij zorgen voor regelmatige controle van uw cv-ketel, zodat cv-ketel storingen worden voorkomen!

Uw loodgieter voor sanitair

Wilt u uw huidige sanitaire installatie vernieuwen? Of wilt u eindelijk uw lang verlangde droombadkamer? Dan bent u bij omnibouw ook aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van uw sanitair en leggen leidingen aan. Welke afvoer is geschikt voor een bad? Hoe weet ik zeker dat ik het toilet in een andere hoek kan plaatsen? Onze ervaren loodgieters hebben ruime expertise in het uitvoeren van verbouwingen, waardoor wij u van een passend advies kunnen voorzien. Voor de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kan u ook op de deskundigheid van Omnibouw rekenen.

Onderhoud, reparatie, en installatie

U zoekt een goede & betaalbare loodgieter in Deurne? Dan bent u bij Omnibouw aan het juiste adres! Wij adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden van reparatie en de eventuele voor- en nadelen van vervanging. Wij staan in regio Antwerpen meteen voor u klaar voor zowel grote als kleine werken. Wij zijn een Cerga erkend gasinstallateur en zijn gespecialiseerd in centrale verwarming. Ook als u twijfelt of er wel sprake is van een lekkage kunnen wij uitkomst bieden. Onze herstellingsdienst is snel bij u in regio Antwerpen. Waarom voor omnibouw kiezen?

  • Lekkages snel verholpen

  • Vakkundig onderhoud

  • Klantvriendelijk

  • CV-ketel problemen snel opgelost

  • Erkende vakmannen

  • Wij werken met kwaliteitsmateriaal

  • Vriendelijke prijzen

Uw kwaliteitsgarantie? Onze uitgelezen selectie topmerken. Daardoor profiteert u van een optimaal rendement, en een toestel dat járen meegaat. Is het toch defect? Dan tikken wij vlot de juiste wisselstukken op de kop – voor een vakkundige herstelling. Meer weten over onze diensten of direct geholpen worden? Neem contact met ons op of bel 03 324 52 30.

Uw loodgieter in Deurne & regio Antwerpen

U kunt ons voor urgente problemen bereiken op het telefoonnummer 03 324 52 30. Zoekt u een vakkundige en betrouwbare partner? Contacteer ons dan gerust voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs voor een analyse,en een heldere offerte. Of kom binnen in onze winkel in Deurne, en vergelijk met eigen ogen onze modellen.

Omnibouw Deurne Antwerpen

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

installatie van gasketels en boilers door Omnibouw Antwerpen

bottom of page