top of page

Gasketels voor comfort en duurzaamheid

Verwarmen met aardgas is gemakkelijk en comfortabel. Uw woning wordt aangenaam warm, zonder geluids-, geur- of stofhinder. Zalig! Toestellen boven de 20kW hebben een verplicht 2-jaarlijks onderhoud nodig wat Omnibouw graag voor u doet, tevens krijgt u dan van ons ook het reinigings- en verbrandingsattest, een attest verplicht door de LNE (Leefmilieu, Natuur en Energie). Tevens zorgt een degelijk onderhoud van elk gastoestel ervoor dat uw rendement op peil blijft en gaan ze lang mee.

Gasvloerketels voor zekerheid en zuinigheid

Met aardgas valt u nooit zonder warmte. Want u bent zeker van de veilige, ondergrondse bevoorrading. Vergeet dus vervuilend transport. Bovendien installeren onze ervaren vaklui vlot en deskundig elk gasketeltype. Uw waterdichte veiligheidsgarantie!

Gasketels voor de planeet en uw portemonnee

Ook de planeet is blij met uw keuze voor aardgas. Want de verbranding ervan stoot minder CO2 uit dan die van andere fossiele brandstoffen. Een ecologisch voordeel voor u.

Kies uw gasvloerketels met Omnibouw

Gewonnen voor het gemak van gasketels? Neem dan contact op met onze specialisten. En voor u het weet … geniet u van de zalige warmte van gasvloerketels.

 

Ontdek nu ons aanbod gasketels: prijzen inclusief levering, plaatsing, materiaal, en 6% btw in vervanging van een gelijkaardig toestel.

Wilt u maximaal energie besparen? Kies dan voor een 
condensatieketel.
Weinig plaats? Ga voor een 
gaswandketel.

Onze topleveranciers voor gasketels

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Gasketels of gasvloerketels laten plaatsen door Omnibouw Antwerpen

bottom of page