top of page
vaillant

Onderhoud van Vaillant toestellen in regio Antwerpen

Goed onderhoud van de Vaillant condensatieketel in uw woning in regio Antwerpen is zeer belangrijk. Laat u uw Vaillant-installatie niet of nauwelijks onderhouden? Dan kan dat de levensduur van uw apparaat verkorten. Ook stijgt de kans op een storing, komt de veiligheid in huis misschien wel in gevaar en stijgen de kosten die u betaalt voor stoken. Al dit soort zaken kunt u voorkomen door uw Vaillant installatie regelmatig te laten controleren, reinigen en herstellen door een erkend Installateur.

Uw Erkend Vaillant Installateur

Bij Omnibouw vertrouwen we enkel op merken die we volledig kunnen vertrouwen. Merken die hun deugdelijkheid, stevigheid en duurzaamheid bewezen hebben doorheen de jaren. Het Duitse merk Vaillant is Europees marktleider in verwarmingssystemen. Het hangt af van het type cv ketel hoe vaak deze onderhouden dient te worden. Als ervaren installateurs van Vaillant-verwarmingsketels, kennen we het volledige gamma van deze producent tot in de puntjes. Wij hebben bovendien de meest courante wisselstukken bijna steeds in huis, waardoor wij een herstelling vaak binnen korte tijd kunnen uitvoeren. Omnibouw beschikt over de geschikte certificaten om het onderhoud van uw Vaillant boiler gegarandeerd tot een goed einde te brengen. Zo bent u er zeker van dat u bij een defect snel en correct door onze professionals geholpen wordt.

vaillant

Tweejaarlijks onderhoud verplicht voor Vaillant ketels

Zoals bij alle verwarmingstoestellen op gas, is ook voor Vaillant-ketels een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Om de uitstoot van schadelijke stoffen te voorkomen én het rendement van uw centrale verwarming hoog te houden, is het noodzakelijk om uw Vaillant-ketel regelmatig te laten onderhouden. Er is nog een andere reden: de veiligheid. Om zekerheid te houden over de veiligheid van de condensatieketel van je woning in Antwerpen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Het onderhoud aan je condensatieketel laat je over aan Omnibouw, een erkend Vaillant installateur in de regio Antwerpen. Bij deze ervaren cv-technici is het onderhoud van uw cv ketel in goede handen!

De ideale periode voor het onderhoud van uw toestel is vanaf april tem september. Stel u tijdig in contact voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij onze klanten in nood in de winterperiode sneller van dienst zijn. Zijn deze maanden zo snel voorbijgegaan en bent u vergeten te bellen. Geen nood! Wij zullen u alsnog helpen.

Heldere prijzen voor onderhoud

Wij zijn graag transparant over onze prijzen van onderhoud aan uw cv ketel, boiler en gaskachel. Bekijk onze tarieven in onderstaand overzicht.

Wilt u uw Vaillant cv-installatie laten reinigen, onderhouden en/of herstellen door Omnibouw? Voor een professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Vaillant boiler kan u hem steeds treffen in Antwerpen, Brecht, Deurne, Malle, Ranst, Schoten, Schilde, Sint Job, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en natuurlijk Zoersel. Wilt u een afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in. 

PRIJZEN VANAF 15 april 2020 - ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN (prijzen zijn ter vervanging van een ander gelijkaardig toestel in Deurne en omgeving)

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

Vaillant ketels geplaatst door Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

bottom of page