Uw warmte- en warmwaterspecialist in Antwerpen: Omnibouw

Onze service is efficiënt, onze aanpak no-nonsense. Bovendien garanderen onze gedreven zaakvoerders u een waterdichte kwaliteitsbewaking bij de installatie van uw gasketel en wanneer ze uw boiler installeren. Vraag maar aan de honderden tevreden klanten in regio Antwerpen.

Eerst offerte – dan installatie gasketel

U wilt een boiler laten installeren? Of u neemt voor de installatie van uw gasketel een vakman in de arm? Vraag dan altijd een sluitende offerte. Zodat u niet voor verrassingen staat. Omnibouw garandeert u een heldere prijsberekening – binnen de week na ons werfbezoek. Bovendien zijn onze prijzen messcherp door de razendsnelle en efficiënte service. Vergelijk zelf.

Boiler installeren: tiptop totaaloplossing

Installatie gasketel? Boiler installeren? Reken daarvoor op onze vakkennis. Wij plaatsen uw toestel vakkundig. En onderhouden het volgens de regels van de kunst. Uw garanties op een veilige verwarmingsoplossing. Is uw apparaat defect? Dan krijgen wij uw toestel vlot weer aan de praat – met de juiste wisselstukken. U bent dus gerust.

Boiler installeren? Installatie gasketel? Omnibouw
Omnibouw laat u nooit in de kou staan: met de deskundige installatie van uw gasketel, badverwarmer en kachel. En met het grondige onderhoud, en de snelle herstelling van uw toestel. Neem nu contact op voor een warme babbel.


Tip: plan uw onderhoud van april tot september – voor een gegarandeerd warme winter.

Omnibouw Warmwater & Verwarmingsservice

installatie van gasketels en boilers door Omnibouw Antwerpen